Maten från måndag till fredag
Såhär har vår frukost/middag sett ut under de första dagarna vi hade här borta:

Frukost: Halvt söta flingor m. banana bread som vi oftast sparade till lunch vilket alltid bestod av mackor från Cultural Care. Så blev lite mer variation om vi sparade banan brödet (som är väldigt sött även till lunch).

Middag: 3 av 4 kvällar tog jag det som du ser på bilden närmast. Grillad kycklingfile med bakpotatis & champinjonsås. Väldigt gott! Satt fint med lite riktigt mat. De andra åt mest pasta, pommes och grejer till middag.

Frukost: Halvt söta flingor m. banana bread som vi oftast sparade till lunch vilket alltid bestod av mackor från Cultural Care. Så blev lite mer variation om vi sparade banan brödet (som är väldigt sött även till lunch).

Middag: 3 av 4 kvällar tog jag det som du ser på bilden närmast. Grillad kycklingfile med bakpotatis & champinjonsås. Väldigt gott! Satt fint med lite riktigt mat. De andra åt mest pasta, pommes och grejer till middag.
Kommentarer
Trackback